Last Night in Soho izle

Dün Gece Soho’da izle
https://hiperizle.com/wp-content/uploads/2022/07/dun-gece-sohoda-izle.jpg

Film Adı:

Dün Gece Soho'da

Orjinal Adı:

Last Night in Soho

Yönetmen:

Ülke / Çıkış Tarihi:

İngiltere / 12 Kasım

Bütçe:

$43,000,000

Hasılat:

$22,957,625

İMDb

7.2

Tür

Süre

116 dk

İzlenme

281
10 1 7.2 281

Dün Gece Soho'da izle. Dün Gece Soho'da (Last Night in Soho) türkçe dublaj ve altyazılı izle. Filmi 4K kalitesinde izle. Ünlü yönetmen Edgar Wright'ın psikolojik gerilim filminde, hevesli bir moda tasarımcısı olan Eloise, gizemli bir şekilde zaman yolculuğu yaparak 1960'lara girer. Zaten Eloise, 1960’lara hayrandır. Burada göz kamaştırıcı bir özenti şarkıcı Sandie ile karşılaşır. Kısa bir süre sonra, okul mesaj panosunda bir ilan görür ve Bayan Collins'e ait gıcırtılı eski bir eve taşınır. Katı bir ev sahibidir. sncak Ellie katı kurallara aldırmaz ve evin eski atmosferini sever.Aslında, Bayan Collins'in evindeki ilk gecesinde Ellie, 60'ların Soho'sunun moda ve ışıltılı sokaklarına geri adım atmayı hayal ediyor. Sandie adında hevesli bir şarkıcının peşinden bile gidiyor: Ellie'nin istediği her şeye sahip, kendine güvenen genç bir kadın. Rüyada, Ellie zaman zaman Sandie ile yer değiştirir ve bu bir heyecandır.Hepsi çok gerçek ve harika!Ellie, Sandie'nin elbisesinin çizimlerini bile yapar ve onları sınıfa getirir. Tüylü kahverengi saçlarını tıpkı Sandie'ninki gibi sarıya boyuyor. Eski kıyafetler alıyor. Oh, ve her gece tekrar tekrar Sandie'yi ve hayatını rüyasında görüyor.Sandie'nin dünyası neredeyse Ellie'ninki kadar gerçek görünüyor.Belki biraz daha gerçekçi.Ancak cazibe göründüğü gibi değildir. Geçmişin hayalleri çatlamaya ve çok daha karanlık bir şeye dönüşmeye başlar. Ve bazen rüyalar düşündüğünüzden daha fazlasıdır.

Last Night in Soho hakkında bazı yorumlar

Bu cesurca orijinal zaman yolculuğu gerilim filmi - birkaç cümleyle açıklanamayacak kadar karmaşık ve çarpık bir olay örgüsü ile - tam olarak kalabalıkları memnun eden bir hit değildi. Ama lütfen kendinize bir iyilik yapın ve yakında yayınlayın.Sonu pek hoşuma gitmese de filmin çarpıcı ilk perdesi yine de tavsiye etmem için yeterli. Neredeyse bir saat boyunca beni keyifle gülümseten hiçbir şeye tam bir hayal kırıklığı diyemem.

Destek için yorum yapıp, arkadaşlarınıza sitemizi tavsiye edebilirsiniz.
BENZER FİLMLER
İMDb:6.7
Dublaj
Üç Bin Yıllık Bekleyiş
İMDb:4.9
Dublaj
Yalnız Kurt
İMDb:8.5
Dublaj
Piyanist
İMDb:7.3
Dublaj
Göçebe Diyarı
Dün Gece Soho’da izle. Dün Gece Soho’da (Last Night in Soho) türkçe dublaj ve altyazılı izle. Filmi 4K kalitesinde izle. Ünlü yönetmen...
0
0
Genişlet
"Dün Gece Soho'da" Filmi Hakkında Ne Düşünüyorsun?