Deadpool 2 izle

Deadpool 2 izle
https://hiperizle.com/wp-content/uploads/2022/10/Deadpool-2-izle.jpg

Film Adı:

Deadpool 2

Orjinal Adı:

Deadpool 2: Super Duper Cut

Yönetmen:

Ülke / Çıkış Tarihi:

ABD / 18 Mayıs

Bütçe:

$110,000,000

Hasılat:

$785,896,609

İMDb

7.7

Tür

Süre

119 dk

İzlenme

175
10 1 7.7 175

Deadpool sinemaseverlerin kalbine ateş etmeye devam ediyor. Yönetmen Tim Miller’in başlattığı Deadpool 1, yönetmen David Leitch ile Deadpool 2 izleyicilerle buluşuyor. Deadpool 2 türkçe dublaj izle. Dünyaca sevilen Marvel Sinematik Evreni kahramanlarının arasında anti-kahraman olarak belirteceğimiz Deadpool, komedi tadında aksiyon dolu macera atılımına devam dedi. Çılgın ve inanılmaz ölçüde şehvetli ikinci film tabi ki bekleniyordu. Bir filmde şaka olmadan olmaz. Ama cılkını da çıkartmıyor değil.Bahsettiğimiz gibi Deadpool 2 yapımını David Leitch üstlendi. Tim Miller’ın bu fırsatı bırakması ilginç bir hal olsa da yeniden film ele alındı. Orijinal filme sadık kalan Leitch, 2016 yılında vizyona giren Deadpool’un harika devam filmini çekmeyi başardı. Allah kolaylık versin. İyi zamanlanmış komedi anları ve eğlenceli kamera görüntüleri ile harikulade iş çıkaran Leitch, aksiyon dünyasında yerini de almış oldu. Leitch’i takip eden sinemaseverler filmlerinde mizahı dibine kadar kullanan bir yönetmen olduğunu bilir. Dürüst olmak gerekirse Miller’dan bu projeyi tek devralacak kişi Leitch idi. Mükemmel bir seçim olmuş. Patrol Tim’e buradan selamet diliyoruz.Artık bilirsiniz ki süper kahraman filmlerine hakim olan Marvel, insanları bıktırmaya başlamıştı. Deadpool ile bu bezgin hale makyaj yaparak ukala, seyircinin bıkkın hale geldiği süper kahramanlarla dalga geçen, klişeleri alt üst eden akıllı bir parodi filmi oluşturuldu. Gişe rekorlarını kırması cabası oldu. Yüz milyon dolara mal olan Deadpool 1, bir milyar dolar hasılatı kaldırdı. Serinin oluşabileceğine de göz kırptı.

Deadpool 2 harikalar diyarında

İlk filmin sonucunda başarılı bir girişimi başlatmış olur. Kendini tamamen kontrol altına alan ve yeteneklerini ortaya çıkarmaya devam eden Deadpool, eşine ve çocuklarına da aynı özeni gösterir. Kanseri tamamen yenmiş ve adeta bir savaşçı gibi uyuşturucu kartelleri ve şehrinde faaliyet gösteren kötü çeteleri alt etmiştir. Ta ki yıl dönümü kutlamak için evine yol alan Wade, gecenin ilerleyen saatlerinde evine saldırı olur. Çok ama çok sevdiği Vanessa oracıkta ölür.Deprasyona giren Wade, koca petrol varilleriyle evini doldurarak intihar girişiminde bulunur. Ancak bu onun sonunu getirmez. Bunun sonucunda kararını verir. İntikam duygularını kabartır ve öcünü almak ister. Bu sırada yetimhanede bir olay olur. Russel Collins adında kendine Firefist diyen genç ergen bir çocuk, gözlerinden ateş çıkartır. Ancak bunu kontrol edemeyen Firefist, kimilerinin dikkatini çektiğini düşünmemiş.Deadpool 2 full izleGelecekten gelen sibernetik bir mutant Cable, hem Wade’in ailesini öldürmüştür hemde Firefist’in gücüne sahip olmak ister. Wade’nin tek başına başa çıkamadığı Cable için bir ekip kurmaya karar verir. Çocuğu tehlikeden uzak tutacak bir düşüncesi vardır. Süper kahramanlar ekibi kurmak için tüm televizyon, gazete ve dergilere alım ilanı oluşturulur. Ancak bin bir insanın katıldığı bu başvuruda mülakata gerek vardır.Birçok müracaatı tek tek eleme aşamasına gelerek Domino, Bedlam, Shatterstar, Zeitgeist, Vanisher ve X-Force adını verdiği hiçbir özelliğe sahip olmayan Peter'dan oluşan ekip kurulur. Hatta diyalogların garip olduğu komedi sahneleri burada oldukça geçmektedir.Deadpool: Senin süper gücün ne? Bıyık mı? Peter: İlanı gördüm ve geldim. Deadpool: Bizimlesin.Deadpool 2 türkçe dublaj izleCable'la savaşmak ve Russell'ı kurtarmak için Weasel ile diğer mutantlardan oluşan bu ekip, savaşmaya hazırdır. Heyecan ve macera dolu sahnelere eşlik etmek, komedi düzeyinde sahneler ile ağzını gere gere kahkaha atacağınız Deadpool 2 izleyiniz.

Destek için yorum yapıp, arkadaşlarınıza sitemizi tavsiye edebilirsiniz.
BENZER FİLMLER
İMDb:8.6
Dublaj
Oppenheimer
İMDb:8.0
Altyazılı
Harry Potter 20. Yıldönümü: Hogwarts'a Dönüş
İMDb:-
Dublaj
Galaksinin Koruyucuları Volume 3
İMDb:-
Dublaj
Transformers 7: Canavarların Yükselişi
Deadpool sinemaseverlerin kalbine ateş etmeye devam ediyor. Yönetmen Tim Miller’in başlattığı Deadpool 1, yönetmen David Leitch ile Deadpool 2...
1
0
Genişlet
"Deadpool 2" Filmi Hakkında Ne Düşünüyorsun?